Achtergrond

 

Wij zijn Gwen van Zaane en Bibi Smink en hebben beide een kunstachtergrond. Onze samenwerking begon direct na de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Inmiddels werkzaam als beeldend kunstenaar en actrice bundelen we onze krachten nog steeds heel graag. Als kunstenaarsduo ontwikkelen wij custom-made performances waarbij interactie, feelgood en verrassing centraal staan. 

Negen jaar geleden schreven we onze eerste complimenten en dat doen we nu nog steeds met veel plezier. Het krijgen en geven van een compliment is een ultiem cadeautje. We geloven in het grote effect van een oprecht en positief moment tussen twee vreemden, iets wat zich in de praktijk inmiddels talloze keren heeft bewezen. Wij benadrukken het mooie, krachtige en speciale in mensen op papier, om nooit meer te vergeten! 

Inmiddels hebben we veel mensen verwend en verrast met persoonlijke en treffende complimenten en zijn wij uitgebreid tot 23 complimentenmeisjes. Een sprankelend en gepassioneerd team met diverse achtergronden in kunst, theater, art-direction, psychologie en journalistiek, dat met overgave deze warme complimenten schrijft.

De complimentenmeisjes passen op vele diverse gelegenheden; culturele evenementen, beurzen, congressen, borrels, netwerkbijeenkomsten, winkels, bruiloften maar ook op kleine (verjaardags)feestjes bij mensen thuis. In het binnen- of buitenland, Nederlands- of Engelstalige complimenten wij doen het allemaal graag!

We hopen in de toekomst ook eens van toegevoegde waarde te mogen zijn op één van jouw gelegenheden.