Referenties

 

♥ De kick off van Planetree
"IK HEB ALLEEN MAAR LEUKE REACTIES ONTVANGEN!!! Het was een super feest. Iedereen was erg enthousiast over de complimentendames. Er waren collega's echt geroerd door het compliment. Medewerkers bedankten de dames door een omhelzing of een kus. Zelfs enkele collega's waarvan ik het niet verwacht had, werden een beetje rood en verlegen. Vandaag (de eerste werkdag na het feest) zijn er medewerkers die de lege kaartjes die wij nu nog over hebben, willen hebben om elkaar complimenten te geven. Kortom: de complimentendames hebben een heel grote en positieve bijdrage geleverd aan het feest. Waarvoor mijn super hartelijke dank. Overigens verdienen de dames (of meisjes zoals ze zich noemen) zelf ook een heel groot compliment. Wat zijn het leuke meiden, knap om te zien en knap dat ze complimenten geven die ook daadwerkelijk kloppen (of voor een groot deel kloppen). Geweldig!"
Berti Wolfs, secretaresse management Libra Revalidatie en Audiologie

♥ Rabobank
Op de avond zelf kregen de mensen er geen genoeg van, dus dat zegt genoeg denk ik. Ik ben erg tevreden over de dames! Stralende persoonlijkheden....
Danielle Steijn, Event Pitcher

♥ Verjaardagsfeest
"Wát een toppers zijn de dames van Complimentenmeisjes! Wat hebben ze hun best gedaan; hard gewerkt, veel gasten beschreven en.. erg belangrijk: met veel flair en charme! Tafel voor tafel, hoekje voor hoekje, maakten onze gasten kennis met de Complimentenmeisjes. Het was mooi om te zien hoe sommige gasten van sceptisch op afstand zich op ontwapenende wijze en een beetje verlegen hun eigen compliment ontvingen. De zaal was unaniem enthousiast en iedereen vond de complimenten indrukwekkend goed kloppen met de werkelijkheid! De dames hebben verstand van de 1e indruk en kunnen de ogen goed lezen, da's wel duidelijk. Overdonderd was ik, toen bleek, dat ze naderhand ook nog weten wie bij welke naam hoort en naast wie die persoon aan tafel zat... ongelofelijk goed! Het was een zeer geslaagd feest en de kaartjes en herinneringen zorgen voor een onvergetelijke avond."
Jeanine Dijkhuis

♥ Eurovision Masquerade Ball van Undutchables
"Het feest was super geslaagd! De dames waren echt briljant en hebben heel veel mensen blij gemaakt. Echt leuk en origineel, hopelijk tot volgende jaar!"
Lindsay Ozero, Recruitment Consultant Undutchables

 ♥ SAP Partner Award Event
We hebben voor ons jaarlijkse Partner Award Event twee complimentenmeisjes ingehuurd. Ze deelden zulke leuke complimenten uit, een echte ego-boost om vrolijk van te worden. Dus… mijn complimenten voor de complimentenmeisjes!
D. Ascencion - SAP

♥ Het FFP Congres
Het was een zeer geslaagde dag, mede door de dames van de Complimentenmeisjes. Ik heb een paar mensen over ze gehoord en allemaal positief. Zelf heb ik ook nog een persoonlijk complimentje ontvangen van ze toen ze weggingen en ik moet zeggen dat het toch wel wat met je doet zo'n complimentje! Al met al, zeer geslaagd dus!!
L. Lemmens - Projectmanager Oostdam & Partners BV

♥ Libelle
"Het was helemaal super! Iedereen vond het zo ontzettend leuk en een paar waren ook echt ontroerd… zo zie je maar weer, mensen moeten eens wat vaker een complimentje geven!"
Marleen Koolmees, Redactiemanager Tekst Libelle

♥ Aristo Kerstborrel
"Binnen de kortste keren toverden de dames van de Complimentenmeisjes een grote glimlach op het gezicht van onze gasten. Het leek wel of iedereen door het persoonlijk ontvangen compliment 10 cm was gegroeid. Trots liet men elkaars complimentkaart lezen. Hierdoor raakten de collega's van de verschillende vestigingen al snel met elkaar aan de praat en zat de sfeer er meteen goed in. Resultaat? Een zeer gezellige en geslaagde kerstborrel!"
Helga Schoots, Marketing & Sales Manager Aristo Accommodaties

♥ 5-jarig jubileum Louwman Museum
De dames waren top! De mensen vonden het zo leuk. Echt hele leuke reacties gehad. Ik was het nog nooit tegen gekomen. Graag tot een volgende keer!
J. Dubbelaar Event Manager

♥ De Riviera Maison VIP Night en Tea Party
Beide events waren een succes en iedereen was erg enthousiast over de complimentenmeisjes, ik zelf ook, heel erg knap wat zij doen! Ze hebben onze klanten enorm verblijd met de lieve complimentjes. Iedereen werd heel persoonlijk en treffend een warm gevoel bezorgd.
A. Zonjee

♥ De Knappe koks
De dames waren perfect, op de juiste maat gesneden voor het doel. Ouderen waren zeer enthousiast omdat ze smering brachten in de onderlinge communicatie.
C. van Dooren

♥ De Rotterdam - Wereldhavendagen
Het was een heel succesvolle avond en we zijn erg tevreden met de bijdrage van de Complimentenmeisjes. De Complimentenmeisjes waren een hit. Zeker de moeite om nog eens in te schakelen en aan te bevelen. 
Maylita Meijer / Wim De Lathauwer

♥ Kerstviering medewerkers AMS
Tijdens de kerstbijeenkomst voor 200 medewerkers twee prachtige complimentendames te gast gehad! Heel knap hoe ze in een korte tijd zo een op maat geschreven compliment op papier zetten waar de persoon zich helemaal in herkent! En heel erg leuk om het groots effect te zien wanneer iemand de tekst leest….super!
K. Kessels - Savant Zorg

♥ Feest voor de vrijwilligers
"We hebben een leuk feestje gehad. De meeste mensen hebben hun kaartje trots aan elkaar laten lezen en ze waren verbaasd dat de dames hen zo treffend neer konden zetten. Kortom een succes. Heb al van een vrijwilliger gehoord dat ze het kaartje een paar keer per dag leest en er veel plezier aan beleefd!"
AZC vrijwilligerscommissie

♥ Afdelingsuitje Universiteit Utrecht
"We hebben alleen maar leuke reacties ontvangen. Zulke mooie dingen worden niet vaak gezegd èn opgeschreven! Het was zeer geslaagd."
Esther van Lunteren, Reïntegratiedeskundige/arbodeskundige

♥ Opening vesting Utrecht
"De opening van onze nieuwe locatie in Utrecht was een groot succes en dat was absoluut mede dankzij ons complimentenmeisje! Iedereen vond het superleuk om een complimentje te krijgen. Onze gasten gingen met een goed gevoel naar huis, wat afstraalt op onze organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Ingeborg van der Hoek, The Office Operators

♥ Mini-symposium in Bronovo
"De complimentendames hebben ieders hart gestolen met hun handgeschreven complimenten (die kaartjes prijken nu op menige koelkast). Er bestaan zelfs ideeën om een complimentendag in te voeren... Bedank ze in eider geval nogmaals hartelijk, ze hebben het alle drie tot een vrolijke gebeurtenis gemaakt!"
Drs. Irene Zuidam, Beleidsmedewerker Zorg

♥ DeputyIT
"De complimentendames waren zeer geslaagd op onze jubileumborrel. Ze wisten iedereen een compliment op maat te geven. Het was verrassend hoe ze de persoonlijkheid van de mensen af konden lezen van het uiterlijk en voorkomen. Ze waren aanwezig maar niet overheersend, precies goed dus."
EstherHeringa, Communicatie&Marketing